• თბილისი
  • 21°C
  • 23 ოქტომბერი, 2019
article

ლობიო ტარხუნით - განსხვავებული რეცეპტი

ლობიო 1/2 კგ ტარხუნa რამდენიმე ღერი პიტნა 2-3 ღერი ქინძი 1 კონა ხმელი ქონდარი 1 ს.კ მარილი და პილპილი ხახვი 3 ნიორი 2 კბილი ზეთი 3 ს.კ ტომატ-პასტა 1 ს.კ წყალი
ლობიო ჩავყაროთ ქვაბში და მოვხარშოთ, დავუმატოთ ზეთში მოშუშული წვრილად დაჭრილი ხახვი, შევანელოთ სანელებლებით და ავთქვიფოთ ბლენდერის საშუალებით. უნდა მივიღოთ სქელი წვნიანის კონსისტენცია, ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ პამიდვრის პასტა, დაჭრილი მწვანილი და დანაყილი ნიორი. ვადუღოთ 10-15 წუთი.

თეგები :