• თბილისი
  • 19°C
  • 24 ოქტომბერი, 2019
article

მხლოვანები მწვანილით და ნიგვზით - განსხვავებული გემო

ინგრედიენტები: მზა საფუვრიანი ცომი 400-500 გ ყველი 300 გ სასურველი მწვანილი 150 გ კვერცხი 1 დაჭრილი ნიგოზი 2 ს.კ
მოამზადეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი ან თავად შეიძინეთ დაახლოებით 400-500 გ

ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით.
გაამზადეთ სასურველი მწვანილი: ჭარხლის ფოთლები, ისპანახი, კამა ან რაც მოგწონთ...
კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველს, დაამატეთ კვერცხი და ნიგოზი. კარგად აურიეთ.
ცომი გაყავით 4-6 ნაწილად. გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ გულსართი. გამოაცხეთ მშრალ ტაფაზე, შემდეგ წაუსვით კარაქი.


თეგები :