• თბილისი
  • 24°C
  • 18 ოქტომბერი, 2019
article

შავი ქლიავი ბაქტერიების 90 პროცენტს ანადგურებს

მეცნიერები ამტკიცებენ, რომ შავი ქლიავი ბაქტერიების 90 პროცენტს ანადგურებს.

მოშუშეთ ხორცი შავ ქლიავთან ერთად - მისი ხმელი ნაყოფი შესანიშნავად ინარჩუნებს ტენიანობას, მისი წყალობით კერძი დიდხანს რჩება წვნიანი. გა­რდა ამისა, შავი ქლიავი ახდენს ხო­რცის დეზინფექციას - ის სპობს ბაქტერიების 90%-ს: სტაფილოკოკებს, ნაწლავის ჩხირებს და სხვებს.

თეგები :