• თბილისი
  • 8°C
  • 10 დეკემბერი, 2019
article

ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის

ინგრედიენტები:ცომისთვის:რძე 250 მლფქვილი 400 გზეთი 2 ს.კმარილი 1/2 ჩ.კსაფუარი 1 ჩ.კშაქარი 1 ჩ.კგულსართისთვის:კარაქი 50 გნივრის კბილი 7ოხრახუში ან კამა 2 ს.კ, დაჭრილიკვერცხის გული ზემოდან წასასმელად
თასში მოვათავსოთ ცომის ყველა ინგრედიენტი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ ასაფუებლად.გაყავით ცომი 16 ნაწილად, დააგუნდავეთ და დაალაგეთ ხელახლა ამოსაფუებლად 15-20 წუთი
ბლენდერში დავაქუცმაცოთ მწვანილი, ნიორი და კარაქი.ცომის ყოველ გუნდა თავზე გადავსეროთ და ჩავუდოთ კარაქის მასა. გადავუსვათ კვერცხის გული.
ვაცხოთ 15 წუთი 180 გრადუსზე. მივირთვათ წვნიანებთან ერთად.

თეგები :