• თბილისი
  • 24°C
  • 16 სექტემბერი, 2019
article

ჭინჭრის სუპი

ინგრედიენტები: ჭინჭრის ფოთლები 150 გ ან გემოვნებით კარტოფილი 1 ხახვი 1 თავი მარილი და პილპილი წყალი 2-3 ჭიქა
პირველ რიგში რეზინის ხელთათმანი ჩაიცვით და კარგად გარეცხეთ ჭინჭარი, უხეში ღეროები მოაცილეთ. დაწურეთ.
მოშუშეთ დაჭრილი ხახვი, დაამატეთ წვრილ კუბებად დაჭრილი კარტოფილი. დაასხით წყალი და წამოადუღეთ. ჩაამატეთ ჭინჭარი. ყველაფერი რომ მოიხარშება, ბლენდერში ერთან მასად აქციეთ.  დაამატეთ მარილი და პილპილი.
შეგიძლიათ დაამატეოთ ცოტაოდენი თხელი ნაღებიც.

თეგები :