• თბილისი
  • 31°C
  • 25 აგვისტო, 2019
article

ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი

ინგრედიენტები: საქონლის ხორცი 500 გ (შეიძლება ღორის უცხიმო ხორციც) ნაღები 10-20% 100 მლ ხახვი 1 თავი ლიმონის ცედრა გემოვნებით პამიდორი 2 ცალი მარილი და პილპილი
ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის. დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და ცოტა ასცდეს კიდეც. 
მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი

თეგები :