• თბილისი
  • 32°C
  • 19 ივლისი, 2019
article

მათრობელა ჟელე ღვინით და ბანანით

ინგრედიენტები: თეთრი ღვინო 2 ჭ ჟელატინი 2 ს.კ ბანანი 2 შაქარი 1/2 ჭ ლიმონის წვენი 2 ს.კ
ღვინის ნაწილი შევათბოთ და გავსხნათ შაქარი. გაგრილების შემდეგ ჩავამატოთ ჟელატინი. ვაცალოთ აფუება, შემდეგგავათბოთ რომ ჟელატინი გადნეს.

სილიკონის პატარა ფორმებში გავანაწილოთ დაჭრილი ბანანი, მოვასხათ ლიმონის წვენი, დავასხათ ღვინო და შევდგათ მაცივარში გამაგრებამდ.

თეგები :