• თბილისი
  • 24°C
  • 18 ოქტომბერი, 2019
article

შემწვარი ძროხის ხორცი სოკოთი

მასალა:

    400 გრამი საქონლის მჭლე ხორცი
    1/2 ჩაის ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო
    120 გრამი ქამა სოკო
    4 სუფრის კოვზი ზეთი
    პილპილი და მარილი გემოვნებით

საქონლის ხორცი დაჭერით 2 სმ. სისქის ნაჭრებად. დაბეგვეთ, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და შეწვით ზეთში.
ხორცი გადმოიღეთ ლანგარზე. შეწვისას დარჩენილ ცხიმს დაუმატეთ ღვინო, თხლად დაჭრილი ქამა სოკო და შუშეთ 15 წუთით.
ხორცს მოასხით სოკოს სოუსი და გარნირად გამოიყენეთ შემწვარი ან მოხარშული კარტოფილი.


თეგები :