• თბილისი
  • 18°C
  • 12 ნოემბერი, 2019
article

წითელი ოსპის სუპ-პიურე

ინგრედიენტები: წითელი ოსპი 1 ჭიქა ფქვილი 1 ს.კ ტომატ-პასტა 2 ს.კ ხმელი პიტნა 2 ს.კ ლიმონის წვენი 2 ს.კ წითელი წიწაკა, დაფქული 1/2 ჩ.კ მარილი ზეითუნის ზეთი 3-4 ს.კ წყალი 3 ჭ
გარეცხილ ოსპს დაასხით  2 ჭიქა წყალი და მოხარშეთ. მეორე ქვაბში ჩაასხით ზეითუნის ზეთი, გააცხელეთ, დაამატეთ ფქვილი და მოურიეთ, 1 წუთში დაამატეთ ტომატ-პასტა, წიწაკა და პიტნა. 

დაასხით 1 ჭიქა წყალი, კარგად მოურიეთ და ჩაამატეთ მოხარშლი ოსპი, ლიმონის წვენი, მარილი და მწიკვი შაქარი. ხელის ბლენდერის დახმარებით აქციეთ ერთიან მასად.


თეგები :