• თბილისი
  • 13°C
  • 14 ნოემბერი, 2019
article

ბადრიჯანი არაჟნით

ბადრიჯანი დავჭრათ გრძელ,თხელ ნაჭრებად,მოვაყაროთ მარილი,გავაჩეროთ რამოდენიმე ხანი, შემდეგ გავწუროთ და შევწვათ.

შემწვარი ბადრიჯნის ნაჭრებიდან ამოვარჩიოთ ლამაზი ნაჭრები,დანარჩენი კი ავწეწოთ.
აწეწილ ბადრიჯანს დავამატოთ მწვანილები,მწვანე ხახვი,არაჟანი,ცოტა ნიორი,ცოტა ხმელი სუნელები,მარილი,პილპილი და ავურიოთ კარგად ერთმანეთში.
ბადნიჯნის ნაჭრებზე მოვთავსოთ აწეწილი ბადრიჯანის სალათა და გადავახვიოთ რულეტივით.

თეგები :