• თბილისი
  • 11°C
  • 15 ნოემბერი, 2019
article

მარინადები მწვადებისთვის

ბუნებაში გასვლის დრო მოდის. ასეთ მომენტებს კი განსაკუთრებულად უხდება გემრიელი მწვადები. გთავაზობთ სხვადასხვა სახის მარინადებს ხორცისთვის.

სანელებლები თქვენი გემოვნების მიხედვით გამოიყენეთ.

1. ბროწეულის წვენი, ძირა, პილპილი, დაჭრილი ხახვი (ძირა მძაფრი სუნელია და სიფრთხილით დაამატეთ, ხორცის გემო არ გადაფაროს)

2. მშრალი ღვინო, ხახვი, პილპილი.

3. ღვინის ძმარი, დაფნა, მიხაკი, ოხრახუშის ძირები, ნიორი, ხახვი, სტაფილო

4.ხახვი, პომიდვრის წვენი

5. კეფირი, ხახვი, პილპილი

6. ხახვი, ლიმონის წვენი, დაფნა, ოხრახუში.

7. მაწონი, ნიორი, ხახვი, ქინძის თესლი, წითელი წიწაკა

8. თევზისთვის შემდეგი მარინადი გამოგადგებათ: ხახვი, კამა, ოხრახუში, პილპილი, ლიმონის წვენი.

ხორცს მარილი უშუალოდ შეწვის წინ მოაყარეთ, უფრო წვნიანი გამოვა.


თეგები :