შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი />


  09:56:36     11-04-2012

შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი

მასალა:

 

კურდღელი

 

ხახვი 3 თავი

 

ერბო და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კურდღელი ავაგოთ შამფურზე, წავუსვათ მარილიანი წყალი და შევწვათ მაყალზე (ან აირღუმელში). შემდეგ წავუსვათ ერბო და როდესაც შეიბრაწება, დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად და მოვხრაკოთ ერბოში, დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, წამოვადუღოთ, შემდეგ ჩავაწყოთ ხორცის ნაჭრები და კვლავ წამოვადუღოთ.

წყარო

0

ავტორი: