შემწვარი წიწილა სულგუნით შემწვარი წიწილა სულგუნით />


  10:55:34     26-09-2011

შემწვარი წიწილა სულგუნით

a10526.jpg

მასალა:

წიწილა

ერბო - 20 გრამი

სულგუნი - 100 გრამი

ბროწეული, მარილი - გემოვნებით

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.

0

ავტორი: