კავკასიური მწვადი კავკასიური მწვადი />


  10:54:46     26-09-2011

კავკასიური მწვადი

a10525.jpg

მასალა:

500 გრამი ნაზი ცხვრის ხორცი

მარილი, პილპილი

რგოლებად დაჭრილი ხახვი

2 კბილი ნიორი

მცენარეული ზეთი

200 გრამი პამიდორი

200 გრამი სალა

ოხრახუში

მწვანე ხახვი

მარილი, პილპილი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის და 1 სმ სისქის ნაჭრებად, მსუბუქად დავბეგვოთ და ცოტა ხნით ჩავაწყოთ მცენარეული ზეთის, ხახვის, პილპილის, მარილის და წვრილად დაჭრილი ნივრისაგან მომზადებულ მარინადში. თანმიმდევრულად ჩამოვაცვათ შამფურზე ხორცის ნაჭრები, ხახვი, პამიდორი, სალა. შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან უბრალოდ ტაფაზე მცენარეულ ზეთში ან მარგარინში. მოვაყაროთ ოხრახუში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ბრინჯი ან მწვანე ხახვი.

0

ავტორი: