ბანანის ბრინჯი ბანანის ბრინჯი />


  10:49:44     17-09-2011

ბანანის ბრინჯი

a10137.jpg

მასალა:

 

1 ჭიქა ბრინჯი

2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი

ცოტა შავი პილპილი

2-3 ცალი ბანანი

ოხრახუში

მარილი

 

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მარილიან წყალში, ის არ უნდა ჩაიხარშოს. ბანანი დავჭრათ არც ისე თხელ ნაჭრებად და შევბრაწოთ ცხელ ცხიმში ორივე მხრიდან. ფრთხილად შევურიოთ შებრაწული ნაჭრები ბრინჯს. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს მოვაყაროთ პილპილი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. მივიტანოთ გარნირად თევზთან ან ხორცთან.

0

ავტორი: