ძროხის არტალის სუპი ძროხის არტალის სუპი />


  12:29:37     15-09-2011

ძროხის არტალის სუპი

a10037.jpg

მასალა:

ძროხის კანჭი

ხახვი - 2 თავი

სტაფილო - 2-3 ცალი

ნიახური - 2-3 ძირი

ნიორი, მარილი - გემოვნებით

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კანჭი) გავასუფთავოთ, გავჭრათ 3-4 ნაწილად, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი და ვხარშოთ დიდხანს, სანამ ძარღვებიანი ხორცი შიგ არ ჩაიშლება. ჩავამატოთ დაფნის ფოთოლი, ნიახური, ხახვი, სტაფილო. ხარშვის ბოლოს შევკაზმოთ დანაყილი ნივრით, დაჭრილი ნიახურითა და მარილით.

0

ავტორი: