მოშუშული ხორცი ესპანურად მოშუშული ხორცი ესპანურად />


  11:06:33     17-08-2011

მოშუშული ხორცი ესპანურად

a9047.jpg

მასალა:

მასალა:

500 გრამი ღორის ხორცი

250 გრამი ღვიძლი

1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი

1 კბილი დანაყილი ნიორი

1 ცალი მიხაკი

პილპილი, მარილი

2 ჭიქა წითელი ღვინო

2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში

3 სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ წითელ ღვინოში, დავამატოთ ჯერ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, შემდეგ მიხაკი, პილპილი და მარილი. დროდადრო ვურიოთ და ვუსხათ ცოტ-ცოტა წყალი. ხორცი გავაშროთ, ღვიძლი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში ხორცთან ერთად. სუფრაზე სოუსთან, პურთან და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
0

ავტორი: