შემწვარი მწვანე ლობიო შემწვარი მწვანე ლობიო />


  10:30:33     22-07-2011

შემწვარი მწვანე ლობიო

a8312.jpg

მასალა:

500 გრამი მწვანე ლობიო

მარილი

1 სუფრის კოვზი დაჭრილი ოხრახუში

4 ცალი კვერცხი

ცოტა ფქვილი

ცხიმი ან მცენარეული ზეთი

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ ცოტა მარილიან წყალში დარბილებამდე და გავაშროთ. ავთქვიფოთ 3 კვერცხის გული, დავამატოთ მარილი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ცალკე ათქვეფილი კვერცხის ცილა. 6-6 ღერი მწვანე ლობიო ცალ-ცალკე შევკრათ ძაფით და ამოვავლოთ ფქვილსა და კვერცხში. შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში და მაშინვე მივიტანოთ სუფრაზე. ასე შემწვარი მწვანე ლობიო უხდება ხორცს.

0

ავტორი: