მოშუშული ცხვრის ხორცი მოშუშული ცხვრის ხორცი />


  10:53:02     12-07-2011

მოშუშული ცხვრის ხორცი

a7980.jpg

მასალა:

ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი

ხახვი - 4 თავი

ერბო - 100 გრამი

ბროწეულის წვენი - 1 ჭიქა

პილპილი, მარილი - გემოვნებით

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და შევწვათ ტაფაზე ორივე მხრიდან. ჩავაწყოთ ქვაბში, დავაყაროთ მარილი, პილპილი, დავასხათ ცოტა წყალი და ნელ ცეცხლზე მოვშუშოთ. როცა მზად იქნება, გადავიღოთ ლანგარზე, მის წვენში ავურიოთ ბროწეულის წვენი, დაკეპილი ხახვი, დანაყილი ქინძი და ზედ გადავასხათ.

0

ავტორი: