- საქონლის ხორცი - 1 კგ
- ხახვი - 20 გ
- ტომატი - 2 ს/კ
- კარტოფილი - 1 კგ
- დანაყილი ნიორი
- ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, შაშტრამი,
- წიწაკა, მარილი,დაფნა
- მწვანე ლობიო - 300 გ
დაჭერით 1 კგ ხორცი, მოშუშეთ 200 გრ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დაუმატეთ 2 ს,კ ტომატი ან 500 გრ გახეხილი პომიდორი. ცოტა ხნის შემდეგ დაასხით წყალი ისე, რომ ხორცს შემოადგეს, ხორცი რომ მოიხარშება დაუმატეთ 1 კგ კარტოფილი, დანაყილი ნიორი, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, შაშტრამი, წიწაკა, მარილი,დაფნა. კარტოფილი რომ მოიხარშება დაუმატეთ ოხრახუში. შეიძლება სოუზს დაუმატოთ მოხარშული 300 გრ მწვანე ლობიო.
0
ავტორი: