14:26:25     21-06-2011
წითელი ფაფა ნაღებით
მასალა:
500 გრამი წითელი მოცხარი
250 გრამი ჟოლო
100 გრამი შავი მოცხარი
1 ლიტრი წყალი
150 გრამი შაქარი
50-60 გრამი კარტოფილის ფქვილი
გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში, შემდეგ გავწუროთ მარლაში. მიღებული წვენი მოვხარშოთ შაქართან ერთად. სახამებელი გავხსნათ მცირე რაოდენობის წყალში, და განუწყვეტელი მორევის პარალელურად ჩავასხათ ხილის სიროფში. სიროფი წამოვადუღოთ და მაშინვე გადმოვდგათ ცეცხლიდან. წითელი ფაფა მზად არის. ფაფა სუფრაზე ჭიქებში ჩამოსხმული უნდა მივიტანოთ.
0