ატმის მურაბა ატმის მურაბა />


  10:40:52     11-06-2011

ატმის მურაბა

a6853.jpg

მასალა:

ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი

შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი

წყალი - 1 ჩაის ჭიქა

სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
0

ავტორი: