სუპი „პანადელი“ სუპი „პანადელი“ />


  10:44:23     19-05-2011

სუპი „პანადელი“

a6067.jpg

მასალა:

500 გრამი ძროხის ხორცი

250 გრამი ძვლები

½ ლიტრი წყალი

მწვანილი სუპისათვის

მარილი

ბლინები

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალი, მოვაყაროთ მარილი, დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე 2-3 საათით. ხარშვის დასრულებამდე ცოტა ხნით ადრე დავამატოთ მომზადებული მწვანილი და ვხარშოთ 20 წუთის განმავლობაში.

½ ჭიქა რძის, 1 კვერცხის, 3 სუფრის კოვზი ფქვილის, 30 გრამი კარაქისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი ბლინებისათვის. მზა ბლინები დავჭრათ თხელ ზოლებად და ჩავდოთ ბულიონში.

0

ავტორი: