ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური />


  10:46:35     13-05-2011

ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური

a5865.jpg

მასალა:

ყველი - 1 კილოგრამი

ერბო ან კარაქი - 300 გრამი

პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა.      

 

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.

 

ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.

0

ავტორი: