ვაშლის ჯემი ვაშლის ჯემი />


  10:45:49     13-05-2011

ვაშლის ჯემი

a5864.jpg

მასალა:

ვაშლი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი

შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა

წყალი - 2 ჩაის ჭიქა

           

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი, დავაყაროთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე არ ჩაიხარშება. შემდეგ დავამატოთ დარჩენილი 2 ჩაის ჭიქა შაქარი და ვხარშოთ.

0

ავტორი: