17:03:04     09-03-2017
ბულგარული წიწაკები იტალიურად
ბულგარული წიწაკა 6 ცალი
ზეითუნის ზეთი 3 სკ
ნიორი 4-5 კბილი
ოხრახუში 6-7 ღერი
მარილი გემოვნებით
1. გარეცხეთ ბულგარული წიწაკები (სასურველია სხვადასხვა ფერის), ამოსვარეთ ზეთში და შეწვით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.
2. ამოალაგეთ ჯამზე, დააფარეთ თავი და დატოვეთ 15 წუთი.
3. დრო რომ გავა, გაგრილებულ წიწაკებს მოაჭერით ყუნწები, გადაუწურეთ გამოყოფილი წვენი, დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად ან შუაზე, გაასუფთავეთ თესლიდან და მოასხით ზეითუნის ზეთი, დაჭყლეტილი ნიორი, მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში და მარილი.
0