10:34:19     24-03-2011
სოუსი “კარბონარა”
მასალა: 1 სუფრის კოვზი მზესუმზირის ზეთი, 2 კბილი ნიორი, 350 გრამი, პატარა კუბიკებად დაჭრილი ლორი, 225 გრამი ნაღები ან არაჟანი, 4 კვერცხის გული, 75 გრამი გახეხილი ყველი პარმეზანი, მარილი, პილპილი – გემოვნებით.
ცხიმი მოვათავსოთ ქვაბში, დავამატოთ ნიორი, ლორი და 3-4 წუთი ვხრაკოთ. ავთქვიფოთ ნაღები და კვერცხი, დავამატოთ ლორი და ნელ ცეცხლზე დავდგათ. შემდეგ ჩავუმატოთ პარმეზანი, მარილი და პილპილი. ცხელი სოუსი ძალიან უხდება მოხარშულ მაკარონს.
0