ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"საქართველოში დემოკრატიული ღირებულებები ...
"ეს არის ფაქტობრივად [აფხაზეთის და სამაჩ...
ხინჩეგაშვილმა მერად არჩევიდან ერთ თვეში ...
პაპუაშვილმა ევროპელ პარლამენტარებს შეხვე...
ბიზნესი
არ მოატყუო ზამთარი და შეცვალე ანტიფრიზი ...
დარეგისტრირდი საქართველოს ბანკის სასკოლო...
არ გამოგრჩეთ საქართველოს ბანკის სუპერ შე...
BENTLEY-მ ევროპაში ქსელი გააფართოვა და თ...
საზოგადოება
დღეიდან, მოსახლეობისა და სასოფლო-სამეურნ...
"გადახურვის სამუშაოები არც დაწყებულა!" –...
საქართველო-უკრაინის მატჩის ღია ჩვენება –...
კახა კალაძე ვლადიმერ ხუჭუაზე – "როდესაც ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის
13:50:00     14-06-2015
Share
ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის
ინგრედიენტები:ცომისთვის:რძე 250 მლფქვილი 400 გზეთი 2 ს.კმარილი 1/2 ჩ.კსაფუარი 1 ჩ.კშაქარი 1 ჩ.კგულსართისთვის:კარაქი 50 გნივრის კბილი 7ოხრახუში ან კამა 2 ს.კ, დაჭრილიკვერცხის გული ზემოდან წასასმელად
თასში მოვათავსოთ ცომის ყველა ინგრედიენტი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ ასაფუებლად.გაყავით ცომი 16 ნაწილად, დააგუნდავეთ და დაალაგეთ ხელახლა ამოსაფუებლად 15-20 წუთი
ბლენდერში დავაქუცმაცოთ მწვანილი, ნიორი და კარაქი.ცომის ყოველ გუნდა თავზე გადავსეროთ და ჩავუდოთ კარაქის მასა. გადავუსვათ კვერცხის გული.
ვაცხოთ 15 წუთი 180 გრადუსზე. მივირთვათ წვნიანებთან ერთად.
0
ავტორი:
//=$web_root?>