ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"თბილისის საქალაქო სასამართლომ, გზის უკა...
"სისტემის ქვემოდან რღვევა რომ არ მოხდეს,...
"ჩვენ არც უიმედოდ უნდა ვიყოთ და არც ზედმ...
"იმედს ვიტოვებ, ახალ წლამდე ბატონი ივანი...
ბიზნესი
თიბისი და საქართველოს ბანკი ერთად ქარ...
მაღალმთიანი სვანეთის საგანძური - მესტია ...
თიბისის განცხადება საქართველოს ევროპულ მ...
საქართველოს ბანკის წარმომადგენელმა Mone...
საზოგადოება
2 200-ს გადასცდა თავისუფალი ბიზნესების გ...
ბერას მეჯვარე ამიკო ჯანელიძეს "ოზურგეთის...
"სისტემატურ ცემაში თავს დამნაშავედ არ ვც...
"უფროსი დაგვემუქრა, რომ ყველა დატოვებდა ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის
13:50:00     14-06-2015
Share
ნივრიანი ფუნთუშები წვნიანებისთვის
ინგრედიენტები:ცომისთვის:რძე 250 მლფქვილი 400 გზეთი 2 ს.კმარილი 1/2 ჩ.კსაფუარი 1 ჩ.კშაქარი 1 ჩ.კგულსართისთვის:კარაქი 50 გნივრის კბილი 7ოხრახუში ან კამა 2 ს.კ, დაჭრილიკვერცხის გული ზემოდან წასასმელად
თასში მოვათავსოთ ცომის ყველა ინგრედიენტი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ ასაფუებლად.გაყავით ცომი 16 ნაწილად, დააგუნდავეთ და დაალაგეთ ხელახლა ამოსაფუებლად 15-20 წუთი
ბლენდერში დავაქუცმაცოთ მწვანილი, ნიორი და კარაქი.ცომის ყოველ გუნდა თავზე გადავსეროთ და ჩავუდოთ კარაქის მასა. გადავუსვათ კვერცხის გული.
ვაცხოთ 15 წუთი 180 გრადუსზე. მივირთვათ წვნიანებთან ერთად.
0
ავტორი:
//=$web_root?>