იტალიური ბუტერბროტები იტალიური ბუტერბროტები />


  10:37:48     17-03-2011

იტალიური ბუტერბროტები

a4208.jpg

მასალა: თეთრი პური – 4 ნაჭერი, კარაქი – 30 გრამი, თევზის ფილე – 4 ნაჭერი, დამარინადებული სოკო – 4 ცალი, ყველი – 4 ნაჭერი, ხახვი – ნახევარი თავი, ოხრახუში, პილპილი, მარილი – გემოვნებით.

 

პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი. თევზის ფილე წვრილად დავჭრათ და ავურიოთ დაჭრილ სოკოს და ხახვს. მიღებულ ნაზავს დავუმატოთ პილპილი, მარილი და მოვათავსოთ პურზე, ზემოდან დავაფაროთ ყველის ნაჭერი. ბუტერბროტები პატარა, ცხიმწასმულ ტაფაზე მოვათავსოთ და ქურაში გამოვაცხოთ. მირთმევის წინ გავაფორმოთ ოხრახუშით.

0

ავტორი: