სუპ პიურე ფრანგულად სუპ პიურე ფრანგულად />


  10:41:52     14-03-2011

სუპ პიურე ფრანგულად

a4133.jpg

მასალა: ქათამი – 400 გრამი, ოხრახუში – 40 გრამი, სტაფილო – 50 გრამი, ხახვი – 1 თავი, ხორბლის ფქვილი – 2 ჩაის კოვზი, კარაქი – 200 გრამი, პომიდორი – 1 ცალი, ისპანახი – 40 გრამი, სატაცური – 40 გრამი, მარილი – გემოვნებით.

 

ქათმის ხორცი დავფაროთ წყლით, ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ხარშვის პროცესში დავუმატოთ მარილი და დაჭრილი ხახვი. ხორცს მოვაშოროთ ძვლები და გავატაროთ ხორცსაკეპში. თეთრი სოუსის მოსამზადებლად, ფქვილი და კარაქი ავურიოთ, დავუმატოთ ქათმის ბულიონი და ვადუღოთ 10 წუთი. პიურე და ბულიონი გავაერთიანოთ. დაჭრილი ისპანახი მარილიან წყალში მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მომზადებულ სუპში ჩავამატოთ დაჭრილი სატაცური, კანგაცლილი პომიდვრის ნაჭრები, სტაფილო, მოხარშული, დაკეპილი ისპანახი და ავადუღოთ.

0

ავტორი: