ინგრედიენტები:
საქონლის ხორცი
500 გ (შეიძლება ღორის უცხიმო ხორციც)
ნაღები 10-20%
100 მლ
ხახვი
1 თავი
ლიმონის ცედრა
გემოვნებით
პამიდორი
2 ცალი
მარილი და პილპილი
ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის.
დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი
ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი
ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და
ცოტა ასცდეს კიდეც. მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი
0