11:06:13     08-03-2011
ხილი ტკბილ ღვინოში
მასალა: ფორთოხალი – 6 ცალი, ბანანი – 5 ცალი, შაქრის ფხვნილი – 3 სუფრის კოვზი, თეთრი, ტკბილი ღვინო – 1 ჭიქა, ალუბლის ლიქიორი – 2 სუფრის კოვზი.
ფორთოხალს და ბანანს მოვაშოროთ კანი და დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ავიღოთ მაღალი სასალათე, მოვათავსოთ ფენებად ფორთოხალი და ბანანი, ბოლო ფენად – ფორთოხალი. მოვაყაროთ ხილს შაქარი, დავასხათ ღვინო და ლიქიორი. მირთმევამდე გავაჩეროთ ერთი საათი.
0