ხილი ტკბილ ღვინოში ხილი ტკბილ ღვინოში />


  11:06:13     08-03-2011

ხილი ტკბილ ღვინოში

a4016.jpg

მასალა: ფორთოხალი – 6 ცალი, ბანანი – 5 ცალი, შაქრის ფხვნილი – 3 სუფრის კოვზი, თეთრი, ტკბილი ღვინო – 1 ჭიქა, ალუბლის ლიქიორი – 2 სუფრის კოვზი.

 

ფორთოხალს და ბანანს მოვაშოროთ კანი და დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ავიღოთ მაღალი სასალათე, მოვათავსოთ ფენებად ფორთოხალი და ბანანი, ბოლო ფენად – ფორთოხალი. მოვაყაროთ ხილს შაქარი, დავასხათ ღვინო და ლიქიორი. მირთმევამდე გავაჩეროთ ერთი საათი.

0

ავტორი: