ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
/>
"/>
" />
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"საქართველოში დემოკრატიული ღირებულებები ...
"ეს არის ფაქტობრივად [აფხაზეთის და სამაჩ...
ხინჩეგაშვილმა მერად არჩევიდან ერთ თვეში ...
პაპუაშვილმა ევროპელ პარლამენტარებს შეხვე...
ბიზნესი
არ მოატყუო ზამთარი და შეცვალე ანტიფრიზი ...
დარეგისტრირდი საქართველოს ბანკის სასკოლო...
არ გამოგრჩეთ საქართველოს ბანკის სუპერ შე...
BENTLEY-მ ევროპაში ქსელი გააფართოვა და თ...
საზოგადოება
დღეიდან, მოსახლეობისა და სასოფლო-სამეურნ...
"გადახურვის სამუშაოები არც დაწყებულა!" –...
საქართველო-უკრაინის მატჩის ღია ჩვენება –...
კახა კალაძე ვლადიმერ ხუჭუაზე – "როდესაც ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
23:13:30     15-12-2014
Share
ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
ინგრედიენტები: შაქარი 100 გ თაფლი 100 გ კარაქი 100 გ ნუში 100 გ
ტაფაში გაადნეთ თაფლი და კარაქი, დაამატეთ შაქარი და კარგად აურიეთ. დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ 1-2 წთ, შემდეგ ჩაამატეთ წვრილად დაჭრილი კანგაცლილი ნუში (შეიძლება ნიგოზიც), მოურიეთ და გადაიტანეთ პერგამენტის ქაღალდზე. ზემოდან დააფარეთ ქაღალდის მეორე ნაჭერი და გააბრტყელეთ ძალიან თხლად. ააცალეთ ქაღალდი ზემოდან, გადაიტანეთ ღუმელში, 200 გრადუსზე 5 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ, გააციეთ და დაჭერით.
0
ავტორი:
//=$web_root?>