ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი" ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი" /> "/> " />


  23:13:30     15-12-2014

ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"

a33849.jpg

ინგრედიენტები: შაქარი 100 გ თაფლი 100 გ კარაქი 100 გ ნუში 100 გ
ტაფაში გაადნეთ თაფლი და კარაქი, დაამატეთ შაქარი და კარგად აურიეთ. დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ 1-2 წთ, შემდეგ ჩაამატეთ წვრილად დაჭრილი კანგაცლილი ნუში (შეიძლება ნიგოზიც), მოურიეთ და გადაიტანეთ პერგამენტის ქაღალდზე. ზემოდან დააფარეთ ქაღალდის მეორე ნაჭერი და გააბრტყელეთ ძალიან თხლად. ააცალეთ ქაღალდი ზემოდან, გადაიტანეთ ღუმელში, 200 გრადუსზე 5 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ, გააციეთ და დაჭერით.
0

ავტორი: