ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
/>
"/>
" />
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"თბილისის საქალაქო სასამართლომ, გზის უკა...
"სისტემის ქვემოდან რღვევა რომ არ მოხდეს,...
"ჩვენ არც უიმედოდ უნდა ვიყოთ და არც ზედმ...
"იმედს ვიტოვებ, ახალ წლამდე ბატონი ივანი...
ბიზნესი
თიბისი და საქართველოს ბანკი ერთად ქარ...
მაღალმთიანი სვანეთის საგანძური - მესტია ...
თიბისის განცხადება საქართველოს ევროპულ მ...
საქართველოს ბანკის წარმომადგენელმა Mone...
საზოგადოება
2 200-ს გადასცდა თავისუფალი ბიზნესების გ...
ბერას მეჯვარე ამიკო ჯანელიძეს "ოზურგეთის...
"სისტემატურ ცემაში თავს დამნაშავედ არ ვც...
"უფროსი დაგვემუქრა, რომ ყველა დატოვებდა ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
23:13:30     15-12-2014
Share
ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
ინგრედიენტები: შაქარი 100 გ თაფლი 100 გ კარაქი 100 გ ნუში 100 გ
ტაფაში გაადნეთ თაფლი და კარაქი, დაამატეთ შაქარი და კარგად აურიეთ. დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ 1-2 წთ, შემდეგ ჩაამატეთ წვრილად დაჭრილი კანგაცლილი ნუში (შეიძლება ნიგოზიც), მოურიეთ და გადაიტანეთ პერგამენტის ქაღალდზე. ზემოდან დააფარეთ ქაღალდის მეორე ნაჭერი და გააბრტყელეთ ძალიან თხლად. ააცალეთ ქაღალდი ზემოდან, გადაიტანეთ ღუმელში, 200 გრადუსზე 5 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ, გააციეთ და დაჭერით.
0
ავტორი:
//=$web_root?>