ფრანგული სოუსი ფრანგული სოუსი />


  10:20:42     28-02-2011

ფრანგული სოუსი

a3839.jpg

მასალა: მცენარეული ზეთი – 1 ჭიქა, 3 %-იანი ძმარი – 4 სუფრის კოვზი, მარილი – ერთი ჩაის კოვზი, მშრალი მდოგვი – 1 ჩაის კოვზი, შაქრის ფხვნილი – 3 ჩაის კოვზი, პილპილი – 1/2 ჩაის კოვზი, ნიორი – 3 კბილი.

 

ზეთი ჩავასხათ ჭურჭელში, დავამატოთ ძმარი, მარილი, მშრალი მდოგვი, შაქრის ფხვნილი, პილპილი, დანაყილი ნიორი. ეს ყველაფერი ავურიოთ, დავაფაროთ ჭურჭელს სახურავი და შევათბოთ 2 – 3 წუთი. სოუსი განკუთვნილია თევზისა და ზღვის პროდუქტებისათვის. 

0

ავტორი: