თევზი ქინძმარში
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"თბილისის საქალაქო სასამართლომ, გზის უკა...
"სისტემის ქვემოდან რღვევა რომ არ მოხდეს,...
"ჩვენ არც უიმედოდ უნდა ვიყოთ და არც ზედმ...
"იმედს ვიტოვებ, ახალ წლამდე ბატონი ივანი...
ბიზნესი
თიბისი ბიზნესების მხარდასაჭერად...
თიბისი თავის საკომუნიკაციო არხებს საახალ...
PSP Pharma განცხადებას ავრცელებს: „ამ ...
თიბისი და საქართველოს ბანკი ერთად ქარ...
საზოგადოება
2 200-ს გადასცდა თავისუფალი ბიზნესების გ...
ბერას მეჯვარე ამიკო ჯანელიძეს "ოზურგეთის...
"სისტემატურ ცემაში თავს დამნაშავედ არ ვც...
"უფროსი დაგვემუქრა, რომ ყველა დატოვებდა ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
თევზი ქინძმარში
07:11:18     24-06-2014
Share
თევზი ქინძმარში
ინგრედიენტები: თევზი 500 გ ხახვი 1 ბაჰარი (სურნელოვანი პილპილი 2-3 მარცვალი შავი პილპილი 2-3 მარცვალი დაფნა 2 ფოთოლი მარილი 1 ს.კ ძმარი 70 მლ ნივრის კბილი 2 ქინძი 1 კონა წითელი წიწაკა გემოვნებით
თევზს მოვაჭრათ თავი და კუდი, გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ ულუფებად.
ქვაბში ჩავასხათ 1-1.5 ლ წყალი, დავამატოთ გაფცქვნილი, მთლიანი ხახვი, პილპილი, დაფნა და წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილიც ჩავუშვათ ბულიონში თევზის ნაჭრები და ვხარშოთ 5-8 წუთი.
ქიძი და ნიორი წვრილად დავჭრათ.
თევზი ფრთხილად ამოვიღოთ და გადავიტანოთ ჭურჭელში, რომელშიც მარინადს დავასხამთ. მოვაყაროთ ქინძი და ნიორი.
ცხელი ბულიონის ნახევარი გავწუროთ, შევურიოთ ძმარი და წითელი წიწაკა. დავასხათ თევზს. ვაცალოთ გაციება და შევდოთ მაცივარში მინიმუმ 5 საათით, უმჯობესია მთელი ღამით.
0
ავტორი:
//=$web_root?>