შემწვარი კარტოფილი ყველითა და ნივრით
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"საქართველოში დემოკრატიული ღირებულებები ...
"ეს არის ფაქტობრივად [აფხაზეთის და სამაჩ...
ხინჩეგაშვილმა მერად არჩევიდან ერთ თვეში ...
პაპუაშვილმა ევროპელ პარლამენტარებს შეხვე...
ბიზნესი
არ მოატყუო ზამთარი და შეცვალე ანტიფრიზი ...
დარეგისტრირდი საქართველოს ბანკის სასკოლო...
არ გამოგრჩეთ საქართველოს ბანკის სუპერ შე...
BENTLEY-მ ევროპაში ქსელი გააფართოვა და თ...
საზოგადოება
დღეიდან, მოსახლეობისა და სასოფლო-სამეურნ...
"გადახურვის სამუშაოები არც დაწყებულა!" –...
საქართველო-უკრაინის მატჩის ღია ჩვენება –...
კახა კალაძე ვლადიმერ ხუჭუაზე – "როდესაც ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
შემწვარი კარტოფილი ყველითა და ნივრით
00:20:05     04-06-2014
Share
შემწვარი კარტოფილი ყველითა და ნივრით
ინგრედიენტები: კარტოფილი 1 კგ ზეითუნის ზეთი 4 ს.კ ნიორი 5 კბილი მარილი და პილპილი ყველი პარმეზანი 80 გ ოხრახუში 1/2 კონა
გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. ღუმელის ტაფას დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი.
დიდ ჯამში აურიეთ ზეთი, მარილი, პილპილი, დაჭყლეტილი ნიორი. გათლილი და საშუალო ზომაზე დაჭრილი კარტოფილი ჩავყაროთ ამ არომატულ ზეთში და კარგად ავურიოთ. ერთ ფენად გავშალოთ ტაფაზე და შევწვათ ღუმელში 30-35 წუთი. ბოლოს დავამატოთ წვრილად გახეხილი ყველი (უხდება პარმეზანი, მაგრამ სხვაც შეიძლება) და დაჭრილი ოხრახუში. ყველი მალევე დადნება.
0
ავტორი:
//=$web_root?>