ქათმის ღვიძლი ბოსტნეულით
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"საქართველოში დემოკრატიული ღირებულებები ...
"ეს არის ფაქტობრივად [აფხაზეთის და სამაჩ...
ხინჩეგაშვილმა მერად არჩევიდან ერთ თვეში ...
პაპუაშვილმა ევროპელ პარლამენტარებს შეხვე...
ბიზნესი
თეგეტას მხარდაჭერით მეწარმე ქალთა პროდუქ...
არ მოატყუო ზამთარი და შეცვალე ანტიფრიზი ...
დარეგისტრირდი საქართველოს ბანკის სასკოლო...
არ გამოგრჩეთ საქართველოს ბანკის სუპერ შე...
საზოგადოება
დღეიდან, მოსახლეობისა და სასოფლო-სამეურნ...
"გადახურვის სამუშაოები არც დაწყებულა!" –...
საქართველო-უკრაინის მატჩის ღია ჩვენება –...
კახა კალაძე ვლადიმერ ხუჭუაზე – "როდესაც ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
ქათმის ღვიძლი ბოსტნეულით
07:18:45     23-05-2014
Share
ქათმის ღვიძლი ბოსტნეულით
ინგრედიენტები: ქათმის ღვიძლი 600 გ ბადრიჯანი 1 ცალი, მოზრდილი ყაბაყი, საშუალო ზომის 1 ცალი ტკბილი წიწაკა, წითელი 1 ხახვი 1-2 თავი ნიორი 2 კბილი ზეთი არაჟანი 2 ს.კ მდოგვი 1 ჩ.კ ხმელი ქონდარი მარილი და პილპილი კარტოფილი 400-500 გ
ღვიძლი გარეცხეთ და გაასუფთავეთ . შეგიძლიათ დაჭრატ, ან დატოვოთ მთლიანი.
შეარჩიეთ პატარა კარტოფილები და მოხარშეთ კანიანად.
ბადრიჯანი, ყაბაყი, წიწაკა, ხახვი და ნიორი დაჭერით. ერთმანეთში აურიეთ და გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე. დაალაგეთ გაფცქვნილი კარტოფილიც. მოასხით არაჟანი, მდოგვი, მარილი, პილპილი, კარგად აურიეთ. კარტოფილები შემოალაგეთ გარშემო, რათა შუაში მოათავსოთ ღვიძლი. მოაყარეთ მასაც მარილი, პილპილი და სუნელები. მოასხით ცოტა ზეთი. შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, რამდენიმე წუთში დაუწიეთ ტემპერატურას 170 გრადუსამდე. არ დაგავიწყდეთ კარტოფილისა და ღვიძლის გადაბრუნება მზადების პროცესში.
30 წუთში კერძი მზადაა. გემრიელია და არომატული
0
ავტორი:
//=$web_root?>