10:37:04     16-02-2011
ღორის ხორცი შავი ქლიავით
მასალა: ხორცი – 500 გრამი, ხახვი – 3 ცალი, ხორბლის ფქვილი – 1 სუფრის კოვზი, შავი ქლიავი – 300 გრამი, წყალი – ერთი ჭიქა, ზეთი, ქინძი, მწვანილი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
ღორის ხორცი დავჭრათ, მოვათავსოთ ღრმა ჭურჭელში, მოვაყაროთ მარილი, ამოვავლოთ ხორბლის ფქვილში და შევწვათ ზეთში. ნახევრად შემწვარ ხორცს დავასხათ ერთი ჭიქა წყალი, დავამატოთ დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში და 10-15 წუთი ვადუღოთ. ამის შემდეგ ჩავყაროთ გამხმარი შავი ქლიავი და ვხარშოთ მომზადებამდე.
0