ინგრედიენტები:
შაქარი
10 ს.კ
წყალი
7-10 ს.კ
ლიმონმჟავა
მწიკვი ან 1 ს.კ ძმარი
ზეთი ფორმებისთვის
ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ქვაბში და დაბალ ცეცხლზე დავდგათ.
ნარევი უნდა გადნეს და გაყავისფრდეს და კარამელიზდეს. შეგვიძლია შევამოწმოთ
ასე: ცივ წყალში ჩავაწვეთოთ კარამელის ბურთულა, თუ გამაგრდა - მზადაა. ფორმას წავუსვათ ზეთი და ჩავასხათ ცხელი სიროპი. ჩავუდოთ ჩხირები. ვაცალოთ გაციება და გამაგრება.
0