ჭინჭარი ნიგვზით ჭინჭარი ნიგვზით />


  14:31:36     14-02-2011

ჭინჭარი ნიგვზით

a3575.jpg

მასალა: ჭინჭარი – 1 კგ, ნიგოზი – 200 გრამი, მზესუმზირის ზეთი – 50 გრამი, მარილი, პილპილი

 

ჭინჭარი გავარჩიოთ, მოვაშოროთ ფართო ფურცლები, მოვხარშოთ და მოვათავსოთ თუშფალანგზე. ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მოვხრაკოთ ზეთში. ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპში, ავურიოთ ხახვს, შევანელოთ მარილით და პილპილით, მიღებული მასა ავურიოთ ჭინჭარს და კერძიც მზადაა

0

ავტორი: