1 ჭიქა უკურკო ალუბალი დაჭყლიტეთ ან ბლენდერით ათქვიფეთ. 1 თავი წმინდად დაჭრილი ხახვი მოხრაკეთ კარაქში. დაასხით ალუბალი, დაუმატეთ 1 ლიტრი ცხელი წყალი და ადუღეთ. 5 წუთის შემდეგ ჩაუმატეთ 2 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი, ცოტა წყალში გაქნილი 1 სუფრის კოვზი ფქვილი და ადუღეთ. ბოლოს მოაყარეთ დაკეპილი ქინძი და კამა. 1
ჭიქა უკურკო ალუბალი დაჭყლიტეთ ან ბლენდერით ათქვიფეთ. 1 თავი წმინდად
დაჭრილი ხახვი მოხრაკეთ კარაქში. დაასხით ალუბალი, დაუმატეთ 1 ლიტრი ცხელი
წყალი და ადუღეთ. 5 წუთის შემდეგ ჩაუმატეთ 2 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი, ცოტა
წყალში გაქნილი 1 სუფრის კოვზი ფქვილი და ადუღეთ. ბოლოს მოაყარეთ დაკეპილი
ქინძი და კამა. - See more at:
http://www.kulinaria.ge/%e1%83%90%e1%83%9a%e1%83%a3%e1%83%91%e1%83%9a%e1%83%98%e1%83%a1-%e1%83%ac%e1%83%95%e1%83%9c%e1%83%98%e1%83%90%e1%83%9c%e1%83%98.html#sthash.zeRORXJp.dpuf
0