10:47:19     12-02-2011
ომლეტი იტალიურად
მასალა: ლორი – ერთი ნაჭერი, ყველი – 60 გრამი, ტკბილი წიწაკა – გემოვნებით, კვერცხი – 2 ცალი, კამა და ოხრახუში – გემოვნებით, მწვანე ხახვი – ერთი შეკვრა, კარაქი, მარილი - გემოვნებით
წიწაკა და ლორი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, დავკეპოთ მწვანილი. კვერცხი ავთქვიფოთ მარილთან ერთად, გავხეხოთ ყველი. კვერცხს დავამატოთ ყველი, ლორი, წიწაკა, მწვანილი და ავურიოთ. მცირე რაოდენობით ცხიმი გავაცხელოთ ტაფაზე და ჩავუშვათ ნარევი. მოვამზადოთ თავახდილ მდგომარეობაში. 0