მწვადი, წითელი მოცხარის წვენით მწვადი, წითელი მოცხარის წვენით />


  10:13:25     10-02-2011

მწვადი, წითელი მოცხარის წვენით

a3512.jpg

მასალა: 2 კილოგრამი ღორის ხორცი, ნახევარი კილოგრამი წითელი მოცხარი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად. მოცხარი გავრეცხოთ და დავაბლენდეროთ. მიღებული კენკრის პიურე წავუსვათ ხორცს, მოვაყაროთ მარილი, დავუმატოთ პილპილი გემოვნებით, ერთმანეთში ავურიოთ და დავტოვოთ 2 საათის განმავლობაში, დასამარინადებლად. ასე მომზადებული ღორის ხორცი შევწვათ ჩვეულებრივი წესით, შამფურზე ან გაზქურაში.
0

ავტორი: