ხორც-შებუიანი ქადისკვერი
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"საქართველოში დემოკრატიული ღირებულებები ...
"ეს არის ფაქტობრივად [აფხაზეთის და სამაჩ...
ხინჩეგაშვილმა მერად არჩევიდან ერთ თვეში ...
პაპუაშვილმა ევროპელ პარლამენტარებს შეხვე...
ბიზნესი
თეგეტას მხარდაჭერით მეწარმე ქალთა პროდუქ...
არ მოატყუო ზამთარი და შეცვალე ანტიფრიზი ...
დარეგისტრირდი საქართველოს ბანკის სასკოლო...
არ გამოგრჩეთ საქართველოს ბანკის სუპერ შე...
საზოგადოება
დღეიდან, მოსახლეობისა და სასოფლო-სამეურნ...
"გადახურვის სამუშაოები არც დაწყებულა!" –...
საქართველო-უკრაინის მატჩის ღია ჩვენება –...
კახა კალაძე ვლადიმერ ხუჭუაზე – "როდესაც ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
ხორც-შებუიანი ქადისკვერი
02:06:49     17-01-2014
Share
ხორც-შებუიანი ქადისკვერი
მასალა: პურის ფქვილი, ახალი ხორცი, ჭყინტი ყველი, ერბო, შებუ (ღანძილი)
მომზადების წესი: წყლითა და საფუვრით მოვზილოთ ცომი. ამოვაგუნდაოთ. წვრილად დაჭრილ ხორცს და დაფხვნილ ყველს დავუმატოთ ცოტა ერბო და დაკეპილი შებუ. ეს გულსართი ჩავდოთ ცომში და გამოვაცხოთ.
0
ავტორი:
//=$web_root?>