03:46:24     25-12-2013
ფარშირებული კვერცხი
მასალა:
კვერცხი 5
მწვანე ხახვი 4 ღერი
მაიონეზი 2 ს.კ
ნიორი 3 კბილი, დანაყილი
მარილი
პილპილი
ხმელი ქონდარი
მომზადება:
კვერცხი მოვხარშოთ და გავჭრათ. ამოვაცალოთ გულები.
კვერცხის გულები ჩანგლით გავსრისოთ, დავუმატოთ მარილი, ქონდარი და პილპილი.
მწვანე ხახვი გავრეცხოთ და საწურზე შევაშროთ, შემდეგ წვრილად დავჭრათ.
კვერცხში
ავურიოთ მაიონეზი (1 ს.კ. შევინახოთ მოსართავად), ცოტა წყალი მწვანე ხახვი
და სანელებლები. გაჭრილი კვერცხი ამ გულსართით დავტენოთ. მოვრთოთ შენახული
კვერცხის გულისა და მაიონეზის ნარევით.
0