გებჟალია
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"თბილისის საქალაქო სასამართლომ, გზის უკა...
"სისტემის ქვემოდან რღვევა რომ არ მოხდეს,...
"ჩვენ არც უიმედოდ უნდა ვიყოთ და არც ზედმ...
"იმედს ვიტოვებ, ახალ წლამდე ბატონი ივანი...
ბიზნესი
ახალი თიბისი ბარათი მომაბეზრებელი კითხვე...
სს „საქართველოს კაპიტალი“-ის დირექტორთა ...
თიბისიმ საქართველოსთვის გაზიარებული სურვ...
თიბისი ბიზნესების მხარდასაჭერად...
საზოგადოება
2 200-ს გადასცდა თავისუფალი ბიზნესების გ...
ბერას მეჯვარე ამიკო ჯანელიძეს "ოზურგეთის...
"სისტემატურ ცემაში თავს დამნაშავედ არ ვც...
"უფროსი დაგვემუქრა, რომ ყველა დატოვებდა ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
გებჟალია
16:18:35     04-01-2011
Share
გებჟალია
მდუღარე რძეში ჩაყარეთ თხლად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და წამოადუღეთ. მოხარშული ყველი გადმოიღეთ ღრმა ფსკერიან ჭურჭელზე და განაგრძეთ ზელა. რძეს, რომელშიც იხარშებოდა ყველი, დაუმატეთ პიტნა და მარილი. დაჭერით ყველი ნაჭრებად და მოასხით პიტნიანი საწებელი.
ეს კერძი უხდება ღომს.
0
ავტორი:
//=$web_root?>