ჯურჯალი ჯურჯალი />


  12:01:59     18-12-2010

ჯურჯალი

a2765.jpg

ძროხისა და ღორის ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და წყალსა და ცოტაოდენ ძმარში ერთად მოვხარშოთ საშუალო სიმხურვალის ცეცხლზე.

 

როდესაც ხორცი  მოიხარშება, წვენი გადმოვასხათ ცალკე ქვაბში და ამავე წვენში მოვთუშოთ ხახვი. შემდეგ, ეს მასები (წვენში მოთუშული ხახვი და ხორცი) შევაერთოთ და დავამატოთ ნიორი, ქონდარი, მარილი და პილპილი.

 

ინგრედიენტები:

 

1 კილო ძროხის ხორცი,

0.5 კილო ღორის ხორცი,

200 მლ წყალი,

1 სუფრის კოვზი ძმარი,

0.5 კილო ხახვი,

200 გრამიანი ჭიქა კოწახური,

ნიორი,

ხმელი ქონდარი,

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მისაყოლებლად რეკომენდირებული ღვინო: საფერავი.

0

ავტორი: