კომშის ლიქიორი კომშის ლიქიორი />


  09:15:14     01-08-2012

კომშის ლიქიორი

a20356.jpg

მასალა:

კომში  500გრ.

შაქარი  200გრ.

არაყი  800 მლ.

მომზადება:

კომში გავთალოთ, ამოვაჭრათ გული, დავჭრათ წვრილად, მოვათავსოთ შუშის ჭურჭელში, დავასხათ არაყი, მჭიდროდ დავაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ 3 კვირა ნათელ და თბილ ადგილას. შენახულ ხსნარში ჩავყაროთ შაქარი, მოვურიოთ, შევინახოთ კიდევ 1 კვირით და დროდადრო ვურიოთ. შენახული ხსნარი გავფილტროთ რაიმე საწურზე (კომშის ნაჭრებისგან), ჩავასხათ ბოთლში, დავახუროთ  თავზე  და შევინაზოთ ცივ ადგილას, გამოდის 1 ლიტრა.

0

ავტორი: