ფეტვის სუპი ფეტვის სუპი />


  08:11:09     24-07-2012

ფეტვის სუპი

a20152.jpg

მასალა:

ფეტვი 100გრ.

წყალი 2,5 ჭიქა

რძე 3 ჭიქა

შაქარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ფეტვი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 1 საათი, შემდეგ წყალი გადავასხათ, ფეტვი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და მოვხარშოთ, შემდეგ დავასხათ ადუღებული რძე, დავამატოთ მარილი, შაქარი, ავურიოთ და ვხარშოთ 5–7 წუთი, მომზადების შემდეგ გავაჩეროთ 15–20 წუთი და შემდეგ მივირთვათ.

0

ავტორი: