მარწყვის მუსი მარწყვის მუსი />


  08:39:04     15-06-2012

მარწყვის მუსი

a19117.jpg

მასალა:

მარწყვი 200გრ.

შაქარი 50გრ.

სგუშონი 100გრ.

არაჟანი ან ნაღები 100გრ.

1 ცალი ლიმონის წვენი

მომზადება:

მარწყვი დავაბლენდეროთ, შემდეგ დავამატოთ ლიმონის წვენი, შაქარი, სგუშონი და კვლავ დავაბლენდეროთ. მომზადებული მასა ჩავსხათ სასურველ ფორმებში და თავზე მოვასხათ 2–3 ს/კ. არაჟანი ან ნაღები (არაჟანი ან ნაღები წინასწარ ავთქვიფოთ 2ს/კ. შაქართან ერთად).

0

ავტორი: